Nejnovější recenze ze sekce Autoskla
bylo to ok.
Dle mého názoru clony LAITOVO menší zastínění než konkurenční výrobky.
Nevadí ve výhledu ani při nižší viditelnosti. Svůj účel plní.
U clony pro zadní okno jiná sada příchytek než měla být.
Dobrý výrobek
- Tvar opravdu přesně sedí
- Drží za magnety na rámu okna. Ty jsou ale navolno. Když clonu sundáváte, nikdy nevíte, jestli zůstanou na okně nebo na cloně. Asi by bylo lepší, kdyby byly zašité do rámu clony. Takhle aspoň doporučuji magnety podlepit v rámu okna oboustrannou páskou. Hodnotím jako nešťastné taky velikost magnetů. U produktu zjevně pro použití s dětmi zvolit volné magnety velikosti lékové tobolky které lze snadno spolknout, je na pováženou.
Za tu cenu jsem čekal víc. Volně ložené feritové magnety pro upevnění jsou na pováženou.
- Zakryje celé sklo i se stěrači - Dacia Lodgy
- Magnety jsou slabé, a záleží na jejich orientaci. Třeba u mého kusu na autě držely, ale jen pokud jsem dal clonu obráceně, tj tmavou stranou nahoru. Jsou totiž v takové plechové misce. Člověk musí být trochu kutil, a za cenu clony pořídit pořádné neodymové magnety a vyměnit je. Sama clona je látková a bez magnetů si s ní vítr dělá co chce, nemá žádnou pevnost.
Doporučit lze jen s výhradami, pro nenáročné uživatele.
- Okno, které se dá koupit za dostupnou cenu
- Kvalita odpovídá ceně. Ten materiál je oproti 30 let starému oknu od Hymera křehký a celé je takové fórové.
Nahradil jsem jím nesehnatelné okno, takže jsem musel upravovat. Funkci plní, funguje, ale kvalita odpovídá té ceně.
- Dobrá cena
- Ok
- Ok
Sáčková markýza Fiamma Caravanstore na bok obytného přívěsu Typ: Fiamma Caravanstore 360 XL, Barva látky: Královská modrá
- super cena
Bezvadné střešní okno za parádní cenu .
Ofuky oken/ Deflektory Mercedes Sprinter 2019- art.8542
Přidáno: 9. května 2024
(naposledy upraveno 9. května 2024)
Zakoupeno v Enatruck s.r.o.
- Dobře pasují
- Vypadají kvalitně
Sedí perfektně do okna na rozdíl od výrobce heko kdy mi na jiném autě jdou špatně stahovat okna. Takže za mě funkční, dobrý materiál a snadná instalace
Sedi paradne do VW Golf
Do Octavie Combi III 2014 nesedi uplne presne. V druhem aute (VW Golf) sedi presne dle ramu okna. U Octavie na par mistech nedoleha a obvodovy drat nedosahne na magnet. I tak se ale zda, ze to bude dobre drzet.
ano
ECAR Zvedací zařízení oken bez motorku 6913PSG7
Přidáno: 6. května 2024
(naposledy upraveno 6. května 2024)
Zakoupeno v Autodilyparts.cz
Objednal jsem si zboží na obrázku a dorazila jen zvedací část okna bez plechového podloží po tel reklamaci mi bylo řečeno že obrázek je jen reklamní po mě vítce že pokud prodávám něco podle obrázku musí to zboží obsahovat vše co je na obrázku to pan na tel nedokázal pochopit argumentoval pořád dokola . Takže za mě amatéři co nevědí co prodávají.
- Funguje
Na povolení a utažení víka palivového čerpadla dobrý ,s nastavení průměru.
- Trochu hlučnější při cestě okna nahoru ale jinak v pořádku
- Praktické použití.